Si nisi ky rrugëtim?

Një ëndërr e përbashkët e dy miqve e finalizuar me Sheqerin Pikant, e cila vazhdon të rritet dita-ditës. Të dy profesionistë në fushën e restoracionit, e mbi të gjitha me një pasion të madh për kulinarinë.

Kuzhina


E thjeshtë dhe bashkëkohore, kuzhina jonë është e frymëzuar nga aroma e detit dhe shija e parezistueshme e mishit. Çdo muaj ne shtojmë receta të reja, unike të cilat mbajnë vetëm emrin e Sheqer Pikant.
Kujdesi, përkushtimi dhe eksplorimi i tematikave të ndryshme në kuzhinë është i shumëllojshëm për të kënaqur të gjitha shijet. Përbërës të zgjedhur, teknika të sofistikuara dhe rigoroze sjellin kombinimin e ngjyrave dhe aromave që rezultojnë në pjata të shijshme dhe harmonike.

Shërbimi


Përbërësi më i rëndësishëm i cdo eksperience është padyshim shërbimi. Ekipi ynë, i përbërë nga profesionistë me përvojë dhe vazhdimisht në zhvillim është tërësisht i përkushtuar për të shërbyer dhe udhëzuar klientët tanë.

Ambjentet


Ne do të dëshironim të përfitonim nga ky rast për t’ju mirëpritur në restorantin tonë, në kodrat e liqenit të Tiranës. Ne ju garantojmë ushqimin më të freskët, të përgatitur sipas dëshirës tuaj. Ambiente të brendshme e të jashme, të përshtatshme për cdo stinë të vitit, mes pemëve dhe ajrit të pastër.

Verërat


Verërat janë të gjalla, pas tyre dhe në to ka gjithmonë një histori të shkëlqyer për të treguar.

Dëshironi t’i bashkoheni ekipit tonë?