sheqer pikant
rezervo
rezervo
Motoja e restorantit tonë është “asgjë s’i bën më shumë bashkë njerëzit se sa ushqimi i mirë”). Kjo nuk është e rastësishme. Pothuajse çdo ngjarje e rëndësishme e jetës sonë zhvillohet ose konkludon rreth një tavoline. Kështu që natyrshëm një tavolinë e shtruar bukur, e mbushur me gatime cilësore dhe të shijshme e bën festën më të bukur, mbrëmjet më të këndshme, njerëzit më të qeshur dhe momentet më mbresëlënëse! Me këtë gjë në mendje, gjejmë çdo ditë produktet më të mira që mundemi dhe i gatuajmë ato me merak e dashuri. Nëse do ti përkufizonim gatimet tona me një frazë, ajo do të ishte “të shijshme”. Sfida jonë nuk është të gatuajmë pjatat më të bukura, më të shtrenjta, më pompoze, apo më ekstravagante. Sfida jonë është të gatuajmë mbi të gjitha pjata të shijshme. restorant ne tirane, restoranti me i mire ne tirane, sheqer pikant, restoranti, Sheqer Pikant | Restoranti më i mirë në Tiranë . Nëse do ti përkufizonim gatimet tona me një frazë, ajo do të ishte “të shijshme”. Sfida jonë nuk është të gatuajmë pjatat më të bukura, më të shtrenjta, më pompoze, apo më ekstravagante. Sfida jonë është të gatuajmë mbi të gjitha pjata të shijshme.