Ju mund të prenotoni një ambient ekskluziv në vilën e drurit, në kupolën e madhe ose në njërën nga verandat për të festuar një ditëlindje, përvjetor, apo gëzim tjetër familiar, për një event me kolektivin apo partnerët, një drekë apo darkë pune, një Private Dinning, etj. Ne kemi ideuar disa menu që mendojmë se janë të përshtatshme për raste të tilla.

Stafi ynë do të jetë në dispozicionin tuaj për të diskutuar rreth këtyre menuve apo dhe për të ideuar nga e para një menu që të jetë më afër kërkesave apo specifikave tuaja!

Kek çokollate
350 Lekë
I shoqëruar me akullore
Kadaif
350 Lekë
Me mollë të karamelizuar dhe krem djathi
Crème brulee
330 Lekë
Panna cotta
300 Lekë
E shoqëruar me liko portokalli

Rezervoni tani tavolinën tuaj!