Një kombinim i përbërësve të zgjedhur, ku cilësia, aroma dhe harmonia janë kryesore. Këta elementë janë baza e menusë tonë. Misioni ynë është i thjeshtë: të shërbejmë ushqim të shijshëm, të përballueshëm, të cilin mysafirët do të dëshirojnë ta shijojnë vazhdimisht.

Ajo që ne ju garantojmë është ushqimi i freskët e i shijshëm, përgatitur me shumë dashuri për të kënaqur shijet tuaja.

Sallatë jeshile me avokado
500 lekë
Me fruta të stinës dhe qepë të kuqe
Sallatë jeshile me açuge
500 lekë
Me portokalle dhe ullinj
Sallatë greke
450 lekë
Sallatë me gjethe të freskëta
500 lekë
Me fruta të stinës, djathë dhie dhe fara kungulli
Sallatë me rukola
500 lekë
Me parmigiano
Sallatë Caesar
500 lekë
Sallatë Caesar me ton
500 lekë
Mozzarella di bufala
750 lekë
Me brokoli, ullinj dhe pomodorini
Sallatë me spinaq
900 lekë
Dhe radicchio, mollë, filetë viçi

Rezervoni tani tavolinën tuaj!