Vendi ku recetat marrin jetë.

Rezervo

Ne nuk shërbejmë thjesht ushqim, shërbejmë eksperience.

Kurdo dhe kudo qe ndodheni, ne sjellim shijen tek ju.

Mirë se vini në restorantin tonë, në kodrat e liqenit të Tiranës, mes ajrit të pastër, aromave tunduese të gatimeve dhe ambienteve ftuese.

Si nisi ky rrugëtim?
Një ëndërr e përbashkët e dy miqve e finalizuar me Sheqerin Pikant, e cila vazhdon të rritet dita-ditës. Të dy profesionistë në fushën e restoracionit, e mbi të gjitha me një pasion të madh për gatimin.