Gjatë verës por dhe në ditët e ngrohta të vjeshtës dhe pranverës mund të shijoni kafen e mëngjesit në verandat tona, në një qetësi absolute, të rrethuar nga natyra e mrekullueshme e parkut të liqenit artificial.bari
Pasditeve dhe darkave mund të kaloni momente të këndshme me familjen apo miqtë, në shoqërinë e ndonjë pije freskuese apo dhe ndonjë gote birrë. Muzika në sfond, ajri i pastër, gjelbërimi dhe lulet shumëngjyrëshe, do tju dhurojnë momente relaksi dhe do t’ju bëjnë të harroni që jeni vetëm 10 minuta larg nga qendra e qytetit.

sheqer pikant

Gjatë verës por dhe në ditët e ngrohta të vjeshtës dhe pranverës mund të shijoni kafen e mëngjesit në verandat tona, në një qetësi absolute, të rrethuar nga natyra e mrekullueshme e parkut të liqenit artificial.
Pasditeve dhe darkave mund të kaloni momente të këndshme me familjen apo miqtë, në shoqërinë e ndonjë pije freskuese apo dhe ndonjë gote birrë. Muzika në sfond, ajri i pastër, gjelbërimi dhe lulet shumëngjyrëshe, do tju dhurojnë momente relaksi dhe do t’ju bëjnë të harroni që jeni vetëm 10 minuta larg nga qendra e qytetit.
Gjatë verës por dhe në ditët e ngrohta të vjeshtës dhe pranverës mund të shijoni kafen e mëngjesit në verandat tona, në një qetësi absolute, të rrethuar nga natyra e mrekullueshme e parkut të liqenit artificial.
Pasditeve dhe darkave mund të kaloni momente të këndshme me familjen apo miqtë, në shoqërinë e ndonjë pije freskuese apo dhe ndonjë gote birrë. Muzika në sfond, ajri i pastër, gjelbërimi dhe lulet shumëngjyrëshe, do tju dhurojnë momente relaksi dhe do t’ju bëjnë të harroni që jeni vetëm 10 minuta larg nga qendra e qytetit.

Prenotoni tani eventin tuaj!