Asgjë s'i bën më shumë bashkë njerëzit se sa ushqimi i mirë

Rezervo

Asgjë s'i bën më shumë bashkë njerëzit se sa ushqimi i mirë

Rezervo

Asgjë s'i bën më shumë bashkë njerëzit se sa ushqimi i mirë

Rezervo

Asgjë s'i bën më shumë bashkë njerëzit se sa ushqimi i mirë

Rezervo

ORARI I PUNËS
E Hënë E Dielë 8:00 – 24:00
Rezervo →

Adresa
Gjeneral Nikols
Tiranë, Shqipëri

ORARI I PUNËS
E Hënë E Dielë 8:00 – 24:00
Rezervo →

Adresa
Gjeneral Nikols
Tiranë, Shqipëri

restorant ne tirane

restorant ne tirane

me salcë pikante
Muskul viçi
i shoqëruar me risotto me gjalp
me rukola,parmigiano, vaj tartufi dhe krem aceto
Eskallop viçi me salcë piperi jeshil
Kondrafiletë viçi
me rukola dhe parmigiano
Brinjë viçi e bërë role
e pjekur me salcë barbecue
Filetë viçi me salcë porcini
Filetë viçi me kërpudha dhe tartuf të freskët

 Na telefononi tani 069 700 0777
ose dërgoni një email tek adresa sheqer.pikant@gmail.com

Motoja e restorantit tonë është “asgjë s’i bën më shumë bashkë njerëzit se sa ushqimi i mirë”. Kontakt – Sheqer Pikant. Motoja e restorantit tonë është “asgjë s’i bën më shumë bashkë njerëzit se sa ushqimi i mirë”. Kontakt – Sheqer Pikant. Motoja e restorantit tonë është “asgjë s’i bën më shumë bashkë njerëzit se sa ushqimi i mirë”. Kontakt – Sheqer Pikant. Motoja e restorantit tonë është “asgjë s’i bën më shumë bashkë njerëzit se sa ushqimi i mirë”. Kontakt – Sheqer Pikant

Book a table
Contact Details
Rreth Nesh
Asgjë s'i bën më shumë bashkë njerëzit se sa ushqimi i mirë!
Adresa
Gjeneral Nikols Tiranë, Shqipëri
Pyetje
Orari i Punës

E Hënë 8am – 12pm
E Martë 8am – 12pm
E Mërkurë 8am – 12pm
E Enjte 8am – 12pm
E Premte 8am – 12pm
E Shtunë 8am – 12pm
E Dielë 8am – 12pm

Sheqer Pikant ⓒ 2018
Developed by iNSmart Code